19 листопада 2021 року в режимі онлайн відбувся 16-й Український студентський фестиваль реклами. Організаторами фестивалю виступили: Спілка рекламістів України, Всеукраїнська рекламна коаліція та український професійний журнал «Маркетинг і  реклама».  Івентор проєкту – Євген Вікторович Ромат, відомий вчений і практик реклами, голова Спілки рекламістів України, доктор наук з державного управління, професор, головний редактор міжнародного професійного журналу «Маркетинг і реклама», завідувач кафедри маркетингу та реклами Київського національного торговельно-економічного університету. Партнером тематичних номінацій є проєкт Європейського Союзу та Міжнародної організації праці «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні».

У ході фестивалю всі учасники пройшли велику кількість майстер- класів. Увагу онлайн-глядачів  надовго завоював Ілля Янковський – креативний директор міжнародного агентства Havas Village Ukraine. Тема його майстер- класу «Креативник 360 – як заробити на ідеях» була надзвичайно цікава і вражаюча. Олена Лобова, експертка з комунікацій, співзасновниця школи комунікацій і менеджменту Old School і Марія Семивоник, менеджер з комунікацій, ГО «Change Communication», провели майстер-клас: «Соціальні комунікації у вирішенні проблем трудових відносин. Як це робиться в Європі?»

У програмі майстер-класів виступив Євген Ромат. Тема його виступу –  «Фестивалі – ефектний та ефективний інструмент івент-маркетингу». Зустрічі, проведені в рамках фестивалю, були корисними, конкурсанти отримали багато вражень, позитивних емоцій та мотивацію до успіху.

Професійне журі очолив регіональний директор компанії BBDO у Східній Європі та Центральній Азії Анже Йереб, який відзначив, що креативний рівень робіт учасників цьогорічного фестивалю помітно зріс. Всього на конкурс було подано робіт з понад 20 українських вишів з усіх регіонів України.

Наш коледж був достойно представлений роботами студентів спеціальності 0730«Менеджмент»: Богач Яна, Гаранджук Юлія, Демчук Олександр, Дмитришин Неля, Івасечко Олеся, Колеснік Софія, Коцюба Володимир, Насемчук Мирослава, Симоненко Катерина та Симоненко Єлизавета, Тарабара Євгенія, Хемій Наталія та  Цимбалюк Олександр.

У номінації «Відеореклама» 3 місце виборола  Насемчук Мирослава, назва роботи «Я за мир».

Хемій Наталія здобула перемогу  у номінації «Айдентика», де посіла 2 місце, назва роботи «FORMA CLUB».

Вітаємо Переможців 16-УСФР!