27 січня 2022 р. відбулося позачергове засідання  обласного методичного об’єднання викладачів інженерної та комп’ютерної графіки ЗФПО Тернопільської області   із використанням сервісу Google Meet. Модератором заходу став Відокремлений структурний підрозділ «Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя».

Учасники обласного методичного об’єднання розглядали важливі та актуальні питання, зокрема проєкт Положення та формування організаційного комітету для проведення олімпіади з інженерної та комп’ютерної графіки серед студентів ЗФПО Тернопільської області.

Також учасниками засідання було проаналізовано та уточнено  вимоги до завдань, критеріїв їх оцінювання, умов виконання та термінів подачі відповідно до кожної секції.  В рамках засідання  було проведено анкетуваня  учасників, яке містило питання  щодо організації та проведення обласного етапу олімпіади з інженерної та комп’ютерної графіки серед студентів ЗФПО Тернопільської області за двома напрямами: секція I – 3d моделювання та секція II – дизайн проект. Згідно проведеного анкетування були визначені зміни до Положення, а також обрано програмні продукти в яких можна виконувати олімпіадні завдання із секції I – 3d моделювання (Компас V16, AutoCAD 2017 (АvtoCAD Іnventor) за умови вказання програмного продукту в заявці учасника олімпіади) та зазначено розміри холста олімпіадного завдання із секції II – дизайн проект (297х210 мм з розширенням 300 пікселів на дюйм).

Відрадно, що на прохання методиста Ради директорів Ірини Лещик прийняти обласний етап олімпіади радо відгукнувся Відокремлений структурний підрозділ «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України». Відповідно до цієї інформації голова методичного об’єднання Ірина Гаврищук анонсувала, що обласний етап  олімпіади з інженерної та комп’ютерної графіки відбудеться в другій половині березня на базі цього навчального закладу за умови стабільної епідеміологічної ситуації в області.

Завершилось засідання обласного методичного об’єднання викладачів інженерної та комп’ютерної графіки закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області закликом до співпраці, а саме підготовки олімпіадних завдань (приклади яких розміщені на сайті МО https://sites.google.com/view/ternolimpgraf/) та словами подяки, взаємного побажання здоров’я, наснаги до творчих здобутків та нових зустрічей в різних форматах.