4 жовтня в актовій залі Технічного коледжу відбулася зустріч з відомими поетами Тернопільщини – Романом Скибою та Наталією Пасічник. Студенти зраділи новій нагоді зустрітись та поспілкуватись  з такими досвідченими і відомими людьми. Усі з цікавістю слухали,запитували та дізнавались щось нове про дивний світ поезії постмодернізму.

Роман Скиба познайомив студентство зі своєю творчістю. Слухаючи вірші поета, весь зал помандрував світом незвичних образів, цікавих епітетів і порівнянь. Слухачів захопила глибока суть поезії Романа Скиби, її милозвучність і стиль. Ми усі дізналися, що поет родом зі Львова і разом з Наталією Пасічник є членом Національної спілки письменників України. 

Наталія Пасічник, в свою чергу, не тільки поетеса, але й перекладач; перекладає з російської та англійської мови. Поетеса родом з Теребовлі, тому вона є гордістю нашого краю.  В її віршах переплітаються різні сюжетні лінії, яскраво описані різні життєві ситуації, майстерно передані почуття ліричного героя. Сила слова в руках талановитого поета немає меж, це і захопило студентів і викладачів коледжу.

Наша зустріч відбулась напередодні Дня української мови та літератури, тому студенти нашого коледжу – учасники літературно-мистецького клубу «Вирій» (керівник – Оксана Гродська) теж продемонстрували свої перші поетичні спроби на тему рідного краю. Увесь коледж з нетерпінням чекає наступних зустрічей з відомими поетами,письменниками, співаками, активістами і з іншими цікавими і неординарними людьми.

Учасниця літературно-мистецького клубу «Вирій», Лілія Покришка