
Саме тому присвятили цій темі інтелектуальний квіз для підлітків. До дружнього простору нашого навчального закладу завітали учні 8-Г класу школи №28 м. Тернополя, щоб дізнатися більше про їжу, її приготування та користь від неї. Діти розбилися на команди та взяли участь у цікавих конкурсах

Сортували зображення в хронологічному порядку: як харчувалась первісна людина і як змінювалися страви та способи харчування у ході розвитку суспільства

Використовуючи правила здорового раціону, складали власне меню на день та аналізували його

Оскільки через війну велика кількість людей готує їжу на вулиці, школярі дізналися про печі-буржуйки, які виготовляють наші учні, а також про страви, які можна приготувати на них. Використовуючи кулінарну гру «Смачні кольори», школярі готували корисні страви в казанах

За допомогою продуктових муляжів, діти посортували, що корисно їсти, а що ні. Та з корисних продуктів приготували страви та десерти А на завершення капітани висадили мікрозелень — джерело вітамінів для правильного раціону

Піклуємося про здоров’я та розвиток молоді!

Проєкт «Дружній простір» реалізує ГО «Фонд «Професійний розвиток Харкова»» у межах проєкту «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб/EU4Skills», який виконує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини.






