Шановні абітурієнти!

Повсякчас, коли звертаюся до тих, хто виношує мрію поєднати власну долю з Технічним коледжем, я проймаюся почуттями тривоги і великої гордості за такий своєрідний, але для нас святий і величний кафедральний собор – собор науки, пізнання і духовності.
Вибір професії – це велика відповідальність. Відповідальність перед батьками, перед суспільством, та найголовніше – перед собою. Відповідальність перед собою, мабуть, найважливіша, і полягає вона в тому, щоб обрати саме свій шлях і ним іти. Бо тільки сама людина може побачити, до чого в неї більший хист, до чого відчуває вона покликання.
Якщо ви молодий, активний, комунікабельний, цілеспрямований, любите технічні та економічні науки, вас приваблює туризм, спостерігаєте за розвитком науки і техніки, маєте аналітичний склад розуму, прагнете приносити користь людям, то повинні обрати одну з професій в Технічному коледжі. На факультетах коледжу створені максимально сприятливі умови для людей, які бажають стати справжніми професіоналами.
Навчаючись в Технічному коледжі, ви оволодієте міцним багажем знань, плекатимете у своїх душах добірні зерна науки, справедливості, порядності, високої духовності. На Вас, і тільки на Вас ми покладаємо великі надії щодо розвитку і становлення нашої держави – України.
Основне завдання педагогічного колективу Технічного коледжу – це підготовити висококваліфікованих спеціалістів. Саме тому, навчаючись у нас, студентська молодь набуває не тільки знання і навики, а й досвіду в самостійному, дорослому житті, визначає свою життєву позицію, набуває вміння працювати і виживати в сучасному вирії життя.
Ласкаво просимо! Чекаємо на Вас!

Презентація Технічного коледжу СКАЧАТИ